Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
 
  HEALTH SUITABILITY CRITERIA OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN
 
 
Titel: HEALTH SUITABILITY CRITERIA OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN
Auteur: Andrej Kirbiš
Janez Marinšek
Stanka Grebenc
Verschenen in: Poljoprivreda
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 1 pagina's 23-26
Jaar: 2000
Inhoud: Criteria of health suitability of food of animal origin are presence of causing agents of zoonosis and alimentary diseases, presence of environmental pollutants and substances, used in the veterinary treatments, radioactive contamination and senzoric changes. Hygienic irrevocability is guaranteed by a conscientious veterinary-sanitary inspection, strict discipline of breeders of slaughter animals and producers of milk but also by well-informed consumers and especially those who are professionally involved in the preparation of food.
Uitgever: Faculty of Agriculture in Osijek (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland