Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and microbiological research on characteristics of meat products during storage in the membrane depending on the quality of raw materials
 
 
Titel: Physicochemical and microbiological research on characteristics of meat products during storage in the membrane depending on the quality of raw materials
Auteur: Constantin Moldovanu
Cornel Laslo
Verschenen in: Animal biology & animal husbandry
Paginering: Jaargang 2 (2010) nr. 2 pagina's 65-70
Jaar: 2010
Inhoud: In our research we followed changes in the organoleptic, physicochemical and microbiologicalcharacteristics of meat products within the warranty period depending on the quality of raw materials andstorage conditions. In processed meat products from lower quality raw materials (beef meat II) as sausagesMuntenia and Bicaz consider it appropriate to reduce the warranty period from six days to 3-4 days.
Uitgever: Bioflux Society (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland