Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The highlight of the main microbiologic parameters in buffalo milk and the final product
 
 
Titel: The highlight of the main microbiologic parameters in buffalo milk and the final product
Auteur: Aurelia Coroian
Verschenen in: Animal biology & animal husbandry
Paginering: Jaargang 1 (2009) nr. 2 pagina's 67-70
Jaar: 2009
Inhoud: Research initially envisioned the determination of microbiologic parameters in buffalo milk andthe finished product. The average for coliform bacteria was 4.96±0.47, while for the total number ofyeasts and moulds, it was 633.47±20.01. <b>Escherichia coli</b> was present in three samples out of the 23buffalo milk samples under analysis and presented the following values: 1.5 E.coli x 103/ml, 1.1 <b>E.coli </b>x103/ml, respectively 2.9 E.coli x 103/ml. In addition, the total number of germs and number of somaticcells according to two categories (milk from family exploitations and milk from an ecologic farm) weredetermined. Selective isolations were conducted, of different dilutions of the pure culture on Levin agar(dilutions and incubation for 24 h at 37oC). The determination of the number of coliform bacteria wasconducted using Mac-Crady tables.
Uitgever: Bioflux Society (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland