Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Development of a Permeability Model for Palm Fruit Cake
 
 
Titel: Development of a Permeability Model for Palm Fruit Cake
Auteur: O.K. Owolarafe
G.A. Badmus
M.O.Faborode
Verschenen in: Journal of applied sciences
Paginering: Jaargang 6 (2006) nr. 7 pagina's 1596-1600
Jaar: 2006
Inhoud: Investigation was carried out on the effect of processing conditions such as temperature, pressure and porosity on permeability of palm fruit cake. It was observed that increasing the temperature of the crude palm oil from 30 to 75°C, pressure from 2.88 to 3.82 kPa and porosity from 9.2 to 27.3% increases the permeability of the palm fruit cake. The statistical analysis of the effects of the processing factors on permeability indicates that temperature and porosity are significant at 99.99% while pressure was significant at 95%. A permeability model applicable to the practical palm oil expression was also developed in the study.
Uitgever: Asian Network for Scientific Information, Pakistan (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland