Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
 
  A Review on Rheological Properties and Measurements of Dough and Gluten
 
 
Titel: A Review on Rheological Properties and Measurements of Dough and Gluten
Auteur: D.N. Abang Zaidel
N.L. Chin
Y.A. Yusof
Verschenen in: Journal of applied sciences
Paginering: Jaargang 10 (2010) nr. 20 pagina's 2478-2490
Jaar: 2010
Inhoud: The field of rheology has seen a wider application in the food industry recently although, it is a complex concept and that most food systems possess non-ideal characteristics. Nevertheless, the rheological behavior of foods are able to be determined using various techniques and equipment. Studies on rheological properties related to dough and gluten are often challenging due to its variance in nature and high dependence on many factors. This study attempts to give a review on the various types of experimental techniques and set-up used in quantifying rheological properties of dough and gluten. The rheological properties are defined and the behaviors are described by inducing stress and strains in small and large deformation studies.
Uitgever: Asian Network for Scientific Information (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland