Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Correlación entre materia grasa, azúcares reductores y humedad en la pulpa de aceitunas
 
 
Titel: Correlación entre materia grasa, azúcares reductores y humedad en la pulpa de aceitunas
Auteur: Sánchez Gómez, A. H.
Fernández Díez, M. J.
Verschenen in: Grasas y aceites
Paginering: Jaargang 42 (1991) nr. 6 pagina's 414-419
Jaar: 1991
Inhoud: Statistical analysis of the results obtained for fat, reducing sugars, and moisture, in the fresh pulp of olives from two Spanish varieties, Gordal and Zorzaleña, and one of Greek origin, Conservolea, during the growth and ripening period, gives rise to a multiple regression equation, which is valid for the three considered varieties. No significant differences, related to variety, crop, and culture region, were found in this study.<br><br>En aceitunas de dos variedades españolas, Gordal y Zorzaleña, y una de origen griego, Conservolea, se realiza un análisis estadístico de los resultados obtenidos durante el desarrollo y maduración del fruto, en la determinación de los componentes mayoritarios de la pulpa fresca, materia grasa, azúcares reductores y humedad. Se obtiene una ecuación global de regresión múltiple, no encontrándose diferencias significativas atribuibles a la variedad, campaña, y región consideradas en el estudio.
Uitgever: Consejo Superior de Investigaciones Científicas - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland