Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Características del salmón marinado en seco y por inmersión en disolución osmótica
 
 
Titel: Características del salmón marinado en seco y por inmersión en disolución osmótica
Auteur: M. J. Larrazábal
M. M. Camacho
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 1 pagina's 20-26
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring