Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Efecto del procesamiento térmico sobre el perfil de ácidos grasos de la microalga Aphanothece microscopica Nägeli
 
 
Titel: Efecto del procesamiento térmico sobre el perfil de ácidos grasos de la microalga Aphanothece microscopica Nägeli
Auteur: E. Lopes Jacob
L.Q. Zepka
M. I. Queiroz
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 5 (2007) nr. 5 pagina's 368-371
Jaar: 2007
Inhoud: El objetivo del presente trabajo fue evaluar los cambios ocasionados por las condiciones de secado en el perfil lipídico de la biomasa en la microalga Aphanothece microscopica Nägeli. La biomasa fue producida en bioreactores de columna de burbujas utilizando el efluente de la parbolización del arroz como medio de cultivo. La biomasa fue separada del efluente y deshidratada en un secador de bandejas bajo diferentes condiciones de secado.
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring