Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Patrón de deterioro de anchoveta peruana (Engraulis ringens) almacenada a temperatura de refrigeración
 
 
Titel: Patrón de deterioro de anchoveta peruana (Engraulis ringens) almacenada a temperatura de refrigeración
Auteur: Albrecht Ruiz, M.
Ayala , M. E.
Carbajal , M.
Plácido , M.
Salas , A.
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 3 (2001) nr. 3 pagina's 161-168
Jaar: 2001
Inhoud: Peruvian anchovy (Engraulis ringens) is one of the most abundant species in the South Pacific Ocean. In Peru, it is used for fish flour and oil production. Due to the interest of the market to use it for direct human consumption, a shelf life study of the species at 9±1°C was conducted. Sensory tests showed acceptability limit of samples at 18 h of storage with chemical indexes of 4.6 mg histamine/100 g, 10 mg/100 g N-VB, 13.3 % K value and a psychrotroph count of 6.3 x 106 UFC/g. While the reference samples (not refrigerated) were unacceptable at 8 h of storage with 3.9 mg histamine/100 g, 11.5 mg/100 g N-VB, 20% K value and a psychrotroph microorganisms count of 106 UFC/g. © 2001 Altaga. all rights reserved.
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring