Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 2 gevonden artikelen
 
 
  Determination of Water Absorption (Cobb Method) Values of Wheat Straw (Triticum aestivum L.) Paper Manufactured by KOH-Air Method
 
 
Titel: Determination of Water Absorption (Cobb Method) Values of Wheat Straw (Triticum aestivum L.) Paper Manufactured by KOH-Air Method
Auteur: Ayhan GENÇER, Hüdaverdi EROĞLU, Ufuk AYAZ
Verschenen in: Bartin Orman Fakültesi dergisi
Paginering: Jaargang 11 (2009) nr. 16 pagina's 1-5
Jaar: 2009
Inhoud: In this study, 3 different cooking of wheat straw (Triticum aestivum L.) were carried out using KOH air methodwith 14% KOH ratio at 110°C temperature for 60, 90 and 120 minutes. Water absorption (Cobb30 ) values ofpapers prepared at 20°SR, 35°SR and 50°SR were measured. It was observed that as beating was increasedCobb30 value was decreased for the same cooking conditions. Moreover, during cooking applications, increasingtemperatures caused decrease on Cobb30 values.
Uitgever: University of Bartin (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 2 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland