Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative Analysis of Phthalates Plasticizers in Traditional Egyptian Foods (Koushary and Foul Medams), Black Tea, Instant Coffee and Bottled Waters by Solid Phase Extraction-Capillary Gas Chromatography-Mass Spectroscopy
 
 
Titel: Quantitative Analysis of Phthalates Plasticizers in Traditional Egyptian Foods (Koushary and Foul Medams), Black Tea, Instant Coffee and Bottled Waters by Solid Phase Extraction-Capillary Gas Chromatography-Mass Spectroscopy
Auteur: Mahmoud A. Mohamed
Abdallah S. Ammar
Verschenen in: American journal of food technology
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 5 pagina's 341-346
Jaar: 2008
Inhoud: In the present study, method of solid-phase extraction followed by capillary gas chromatography coupled to mass spectrometry (SPE-GC-MS) was used for quantitative analysis of trace levels of phthalates in the most tow Egyptians traditional food (foul medams and koushary) and drinks (black tea and instant black coffee) and bottled water samples.Method performance was evaluated in terms of accuracy, linearity, limits of detection and recovery. Also the practical application of extraction and analysis method was explained.
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland