Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Preservation of fresh grapes at ice-temperature-high-humidity
 
 
Titel: Preservation of fresh grapes at ice-temperature-high-humidity
Auteur: Min Zhang
Chunli Li
Yanjun Huan
Qian Tao
Haiou Wang
Verschenen in: International agrophysics
Paginering: Jaargang 15 (2001) nr. 2 pagina's 139-143
Jaar: 2001
Inhoud: Biochemical changes in grapes during the ice-temperature-high-humidity (ITHH) preservation were analyzed through tests. The rules of changes in the content of soluble solids, reductive sugar, total acid, respiratory intensity and press resistance during storage test were studied. The causes of those changes and the relation among them were analyzed. The results showed that changes in grapes during 60 days of ITHH preservation were small, and there is not any distinct difference in texture and flavour between the tested grapes and fresh grapes, so that the ITHH preservation is a prefered method.
Uitgever: Institute of Agrophysics
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland