Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Quality parameter of storage apple as a firmness
 
 
Titel: Quality parameter of storage apple as a firmness
Auteur: Dobrzański B.
Rybczyński R.
Gołacki K.
Verschenen in: International agrophysics
Paginering: Jaargang 14 (2000) nr. 2 pagina's 149-157
Jaar: 2000
Inhoud: Different physical parameters related to firmness were studied for apple fruit. Fruit were kept in different conditions up to 30 weeks to show a wide range of mechanical behaviour. Refrigerated storage, regular storage frequently applied in small farm in Poland, and storage with artificial high temperature were used in this study to ensure different softness of fruit. Water potential of apple flesh was measured using the HR-33T microvoltmeter equipped with the C-52 sample chamber. The most important mechanical factors related to fruit firmness were determined in different way using Instron machine equipped in each case with special adapters. Application of simple devices designed by the authors for the estimation of the slight changes in fruit firmness during storage is presented.
Uitgever: Institute of Agrophysics
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland