Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Alternatives in the Treatment of Food Allergies
 
 
Titel: Alternatives in the Treatment of Food Allergies
Auteur: Lovett, Deborah G.
Verschenen in: Journal of consumer health on the internet
Paginering: Jaargang 7 (2003) nr. 1 pagina's 81-87
Jaar: 2003-01-01
Inhoud: Food allergy, food intolerance, and food sensitivity affect a growing number of people. The foods that are most commonly associated with food allergies are milk, eggs, peanuts, wheat, soy, tree nuts, fish, and shellfish. Web sites that provide complementary and alternative treatments for food allergies are evaluated in this column.
Uitgever: Routledge
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland