Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  A basis for estimation of consumption: Literature values for selected food volatiles. Part III
 
 
Titel: A basis for estimation of consumption: Literature values for selected food volatiles. Part III
Auteur: De Vincenzi, M.
Badellino, E.
Folco, S. Di
Dracos, A.
Magliola, M.
Stacchini, A.
Stacchini, P.
Silano, V.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 6 (1989) nr. 2 pagina's 235-267
Jaar: 1989-04
Inhoud: Quantitative data on volatile compounds have been reported in 16 food items. No publications reporting quantitative data were found for two of these 16 food products, i.e. avocado and jackfruit. About 550 volatile compounds have been assayed globally in the other 14 food products. Mango and raspberry were the products with the greatest number of volatile compounds; the most representative substances were benzaldehyde, ethyl acetate, limonene, and 2-phenylethanol.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland