Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  A basis for estimation of consumption: Literature values for selected food volatiles. Part II
 
 
Titel: A basis for estimation of consumption: Literature values for selected food volatiles. Part II
Auteur: De Vincenzi, M.
Castriotta, F.
Folco, S. Di
Dracos, A.
Magliola, M.
Matter, R.
Purificato, I.
Stacchini, A.
Stacchini, P.
Silano, V.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 4 (1987) nr. 2 pagina's 161-218
Jaar: 1987-04
Inhoud: In this paper we present a compilation of quantitative literature data on volatile compounds in 15 food items including some brandies, meats, oils as well as vegetables, vinegar and potatoes. Levels of the volatile compounds identified (approximately 900) in this group of food items are generally in the ppm range. Carboxylic acids were present in much higher levels in plum brandy, vinegar, lamb and mutton (heated), whereas alcohols, esters and carbonyls aldehydes are particularly abundant in brandy.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland