Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Book reviews
 
 
Titel: Book reviews
Auteur: Moss, M. O.
Fry, J. C.
Folkes, D. J.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 4 (1987) nr. 1 pagina's 103-105
Jaar: 1987-01
Inhoud: Mycotoxins and Phycotoxins. A Collection of Invited Papers Presented at the Sixth International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, Pretoria, Republic of South Africa, 22-25 July 1985. Edited by P. S. Steyn and R. Vleggaar. (Elsevier, Amsterdam, Oxford, New York, Tokyo, 1986), pp xvii+545. $120.25. ISBN 0-444-42632-9. Food Additives-Taking the Lid Off What We Really Eat. By Erik Millstone. (Penguin Books, Middlesex, UK) pp. 162. ISBN 0-14-052369-3. Price £2.95. Characterization and Measurement of Flavour Compounds. Edited by Donald D. Bills and Cynthia J. Mussinan. A.C.S. Symposium Series No. 289. (American Chemical Society, Washington D.C., 1985). pp VIII+183. ISBN 0-8412-0944-8. Price $51.95.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland