Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Stability of zearalenone in naturally contaminated corn during Nigerian traditional brewing
 
 
Titel: Stability of zearalenone in naturally contaminated corn during Nigerian traditional brewing
Auteur: Okoye, Z. S. C.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 4 (1987) nr. 1 pagina's 57-59
Jaar: 1987-01
Inhoud: The extent of carryover of zearalenone in mouldy substrate guinea-corn into native beer, burukutu was determined using a laboratory adaptation of the traditional brewing procedure. Mean zearalenone carryover into finished product was 51.4±7.3% of that in the starting mixture, suggesting a moderate stability. Some 12.1 ±3.3% was removed with discarded solid residue.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland