Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 3 gevonden artikelen
 
 
  Arsenic in various foods: Cumulative data
 
 
Titel: Arsenic in various foods: Cumulative data
Auteur: Uneyama, C.
Toda, M.
Yamamoto, M.
Morikawa, K.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 24 (2007) nr. 5 pagina's 447-534
Jaar: 2007-05
Inhoud: Data for the arsenic content in various foods were collated. The number of collected values was about 2500 columns, which enables an estimation of the range of arsenic contents in each food group. Data were categorized into six groups (crops, milk/meat/egg, fish, algae, seafood, others) and expressed as a percentile graph. In addition, the inorganic arsenic ratio of each food group was estimated. This approach enabled the authors to understand the arsenic contents of some food groups at a glance. The intake of inorganic arsenic seems to be mostly from seafood. The contribution from other categories of food is small.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 3 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland