Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Sulphiting agents in foods: Some risk/benefit considerations
 
 
Titel: Sulphiting agents in foods: Some risk/benefit considerations
Auteur: Walker, R.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 2 (1985) nr. 1 pagina's 5-24
Jaar: 1985-01
Inhoud: The current toxicological status of sulphiting agents is reviewed, including evidence of adverse reactions to sulphited foods by a sub-population of asthmatics. Against this background are assessed the applications and benefits of sulphiting agents in foods. It is concluded that further information is required to determine the magnitude of risk and that, in the interim, the controlled use of sulphiting agents is justifiable.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland