Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Risk communication—the perceptions and realities
 
 
Titel: Risk communication—the perceptions and realities
Auteur: Trautman, Thomas D.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 12 pagina's 1130-1134
Jaar: 2001-12-01
Inhoud: This paper defines risk communication and puts it into the perspective of risk analysis as a whole. Case studies originating for the food industry are described in the areas of food colours, pesticides and genetically modified foods to exemplify both the difficulties of risk communication and the lessons that can be learned. This paper concludes by suggesting ways in which successful risk communication should be managed.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland