Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Development of an ELISA for sulfachlorpyridazine and investigation of matrix effects from different sample extraction procedures
 
 
Titel: Development of an ELISA for sulfachlorpyridazine and investigation of matrix effects from different sample extraction procedures
Auteur: Spinks, C. A.
Schut, C. G.
Wyatt, G. M.
Spinks, C. A.
Morgan, C. M. R. A.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 1 pagina's 11-18
Jaar: 2001-01-01
Inhoud: The development of an enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) for the detection of residues of sulfachlorpyridazine (SCP) is described for the first time. The assay is highly specific for SCP, is simple to perform and has a lower detection limit of 0.65ng/ml in assay buffer. The potential application of the assay to detect residues of SCP at the 0.1mg/kg level in eggs, milk, beef, lamb, pork, chicken, turkey, porcine kidney, porcine liver and pig feedstuffs is discussed with regard to the effects of sample extracts on the standard curves. The antibody exhibits a rare stability in assay buffers containing up to 30% methanol. It is concluded that the ELISA for SCP has the appropriate characteristics for development into a robust method for the detection of this sulphonamide in agri-food materials.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland