Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Beryllium in food and drinking water - a summary of available knowledge
 
 
Titel: Beryllium in food and drinking water - a summary of available knowledge
Auteur: Vaessen, Hubert A. M. G.
Szteke, Barbara
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 17 (2000) nr. 2 pagina's 149-159
Jaar: 2000-01-01
Inhoud: In an overall evaluation of the situation published by IARC in 1993, beryllium and beryllium compounds are identified as carcinogens to humans. This prompted the initiation of this study on beryllium which reviews the situation up to 1998 on the aspects: properties and applications, toxicity, analytical procedures for food and drinking water, reference materials, occurrence in food and drinking water and estimates of daily dietary exposure. Special emphasis is put on analytical aspects and levels of beryllium in food and drinking water.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 5 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland