Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Determination of benzo[a]pyrene in some Spanish commercial smoked products by HPLC-FL
 
 
Titel: Determination of benzo[a]pyrene in some Spanish commercial smoked products by HPLC-FL
Auteur: Falcon, M. S. Garcia
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 16 (1999) nr. 1 pagina's 9-14
Jaar: 1999-01-01
Inhoud: In order to investigate the levels of the potently carcinogenic benzo[a]pyrene (BP), 31 samples of smoke foods were analysed. The samples tested included five samples of meat products, three samples of cheese and 22 samples of fish. A liquid chromatographic method was developed using a fluorescence detector. BP was found in 74% of the samples analysed. The levels varied from not detected to 2.46 mug/kg. Only one sample showed a BP level above 1 mug/kg, the maximum level that the EU intends to set for smoked foods.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland