Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Book reviews
 
 
Titel: Book reviews
Auteur: Gilbert, J.
Anklam, E.
Battaglia, R.
Cox, Lynton
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 15 (1998) nr. 2 pagina's 243-248
Jaar: 1998-02
Inhoud: Handbook of Food Analysis. Edited by Leo M. L. Nollet (Marcel Dekker Inc. New York, 1996) Price $390 sold only as a set. Volume 1. Physical characterization and nutrient analysis. Pp. xiii + 1088, and Volume 2. Residues and other food components analysis. Pp. xiv + 952. ISBN 0-8247-9684-5. Antimicrobial Food Additives. Characteristics, Uses, Effects (Second Edition). By Erich Luck and Martin Jager (Springer-Verlag, Berlin, Heidelberg, New York, 1997) pp. 260. Price DM 148.00. ISBN 3-540-61138-X. Progress in Food Contaminant Analysis. Edited by J. Gilbert (Chapman and Hall, London, 1996). Price £89.00. Pp. 450. ISBN 0-7514-0337-7. Handbook of Food Spoilage Yeasts. By Tibor Deak and Larry R. Beuchat (CRC Press, Boca Raton, New York, London and Tokyo, 1996). Pp. 210. ISBN 0-8493-2703-2.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland