Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The effect of cooking on veterinary drug residues in food: 7. ivermectin
 
 
Titel: The effect of cooking on veterinary drug residues in food: 7. ivermectin
Auteur: Rose, M. D.
Farrington, W. H. H.
Shearer, G.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 15 (1998) nr. 2 pagina's 157-161
Jaar: 1998-02
Inhoud: The stability to heat and cooking of ivermectin was investigated. The drug was insufficiently soluble in water to allow the effect of heating in simple aqueous solutions to be studied. The effect of a range of cooking processes was investigated on pig muscle and liver, cattle muscle and liver and salmon muscle. The drug was found to be stable to the effect of cooking. Some leaching of ivermectin with juices as they exuded from the foods as they were cooked was observed; in one case this amounted to about 50% of the total residue.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland