Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Risk analysis of dietary lead exposure
 
 
Titel: Risk analysis of dietary lead exposure
Auteur: Carrington, Clark D.
Bolger, P. Michael
Scheuplein, Robert J.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 13 (1996) nr. 1 pagina's 61-76
Jaar: 1996-01
Inhoud: Distribution of intake and lead levels in dietary and non-dietary sources and of lead absorption were used in a Monte-Carlo simulation to predict blood lead levels in populations of concern. Blood lead levels were determined with and without particular dietary sources, and added risk was estimated for each source. These calculations permit comparisons of relative risk used to evaluate and limit dietary exposure to lead. Added risk of exposure to lead in wine, calcium supplements and ceramic-ware, and drinking water were calculated for adult men, pregnant women, and children, respectively.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland