Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Book review
 
 
Titel: Book review
Auteur: Gilbert, J.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 11 (1994) nr. 4 pagina's 533-534
Jaar: 1994-07
Inhoud: Technology of Reduced-Additive Foods Edited by J. Smith (London: Blackie Academic & Professional, 1993). [Pp. xii + 249]. Price £69-00. ISBN 0-7514-0002-5.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland