Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the principal colouring components of annatto using high performance liquid chromatography with photodiode-array detection
 
 
Titel: Characterization of the principal colouring components of annatto using high performance liquid chromatography with photodiode-array detection
Auteur: Scotter, M. J.
Thorpe, S. A.
Reynolds, S. L.
Wilson, L. A.
Strutt, P. R.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 11 (1994) nr. 3 pagina's 301-315
Jaar: 1994-05
Inhoud: The principal colouring components of the natural food colouring material annatto, the 9'-cis- and all-trans- isomers of bixin and norbixin, have been prepared in pure form. A reverse-phase HPLC method utilizing photodiode-array detection has been developed to enable their Chromatographic and spectroscopic characterization. One minor component, a di-cis-isomer of norbixin has also been identified and characterized.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland