Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Book review
 
 
Titel: Book review
Auteur: Gibson, D. M.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 10 (1993) nr. 2 pagina's 265
Jaar: 1993-03
Inhoud: Making Safe Food: A Management Guide for Microbiological Quality. Edited by W. F. Harrigan and R. W. A. Park. Academic Press, London (1991) Pp. 178. Price £10.95. ISBN 042-326045-0.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland