Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Tin in foods and the diet
 
 
Titel: Tin in foods and the diet
Auteur: Sherlock, J. C.
Smart, G. A.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 1 (1984) nr. 3 pagina's 277-282
Jaar: 1984-07
Inhoud: The diet is the main source of tin intake by man. Nearly all the tin in the UK diet is associated with canned food. Canned tomatoes, tomato products, pineapple, pears and similar fruits contain the highest concentrations of tin. Average dietary tin intakes in the UK are about 3 mg/day and have been falling since 1976.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland