Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Book reviews
 
 
Titel: Book reviews
Auteur: Shepherd, M. J.
Gilbert, J.
Davies, J. T.
Cronin, Denis A.
Reynolds, S. L.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 1 (1984) nr. 2 pagina's 233-236
Jaar: 1984-04
Inhoud: Mycotoxins—Production, Isolation, Separation and Purification. Edited by V. Betina. Developments in Food Science, Vol. 8 (Amsterdam: Elsevier, 1984). [pp 528.] US $113.50, Dfl. 295. ISBN 0-444-42289-7. Xenobiotics in Foods and Feeds. Edited by J. W. Finley and D. E. Schwass. ACS Symposium Series, No. 234. (Washington, D.C.: American Chemical Society, 1983). [pp. 420.] £48.50. ISBN 0-8412-0809-3. Head-Space Analysis and Related Methods in Gas Chromatography. By B. V. Ioffe and A. G. Vitenburg (Chichester, UK: John Wiley and Sons Ltd, 1984). [pp. 288.] £57.00. ISBN 0-4716-6507-2. Open Tubular Column Gas Chromatography: Theory and Practice. By Milton L. Lee, Frank J. Young and Keith D. Bartle (Chichester, UK: Wiley Interscience, 1984). [pp. x + 445.] £45.60. ISBN 0-471-88024-8. Developments in Food Colours—2. Edited by John Walford (London: Elsevier Applied Science Publishers Ltd, 1984). £28.00. ISBN 0-85334-244-X.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland