Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Post Harvest Technology of Shrimp
 
 
Titel: Post Harvest Technology of Shrimp
Auteur: Irianto, Hari Eko
Verschenen in: Journal of aquatic food product technology
Paginering: Jaargang 6 (1997) nr. 1 pagina's 5-20
Jaar: 1997-02-24
Inhoud: An intensive research program on the post-harvest technology of shrimp has been carried out in Indonesia, especially at Slipi Research Station for Marine Fishery, Jakarta. The research concentrated on live and fresh shrimp handling, processing and waste utilization. Techniques to reduce the bacterial growth and blackspot formation rates have been investigated in order to extend the acceptable quality of fresh shrimp. The shrimp products which have been investigated were frozen shrimp, canned shrimp, dried shrimp, fermented shrimp paste powder, shrimp loaves and shrimp crackers. Shrimp waste was used in the production of shrimp loaves, protein hydroly-sate, shrimp meal, shrimp silage and chitin/chitosan. This paper reviews the results of this research.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland