Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Development of a Quality Index Method (QIM) for Maatjes Herring Stored in Air and Under Modified Atmosphere
 
 
Titel: Development of a Quality Index Method (QIM) for Maatjes Herring Stored in Air and Under Modified Atmosphere
Auteur: Lyhs, Ulrike
Schelvis-Smit, Rian
Verschenen in: Journal of aquatic food product technology
Paginering: Jaargang 14 (2005) nr. 2 pagina's 63-76
Jaar: 2005-07-15
Inhoud: The aim of the study was to develop a Quality Index Method (QIM) scheme for maatjes herring stored in air and under a modified atmosphere at 4°C and 10°C. The attributes included in this new scheme are: appearance of skin side and bone side, color of the blood, odor (rancidity and other), taste (rancidity and other), aftertaste and texture. The QIM scheme developed proved to be potentially useful in evaluating and defining the quality of maatjes herring stored in air and under modified atmosphere. Since natural variations and processing of maatjes herring limit the use of the QIM scheme, the scheme must be specified taking the product-specific differences and storage conditions more in detail into account.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland