Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Fillet Yields and Proximate Composition of Cultured Gulf of Mexico Sturgeon (Ancipenser oxyrynchus desotoi)
 
 
Titel: Fillet Yields and Proximate Composition of Cultured Gulf of Mexico Sturgeon (Ancipenser oxyrynchus desotoi)
Auteur: Oliveira, A. C. M.
O'Keefe, S. F.
Balaban, M. O.
Verschenen in: Journal of aquatic food product technology
Paginering: Jaargang 14 (2005) nr. 1 pagina's 5-16
Jaar: 2005-04-26
Inhoud: Our objectives were to determine processing yields of Gulf sturgeon fillets based on whole fish weight and to measure their proximate composition. Fifty fish, in five weight groups were studied. Fillets yields increased with fish weight. Gulf sturgeon should weigh at least 2.5 kg to provide 60% headed and gutted yields. Dressed fillet yields were between 19-23% of live weight. Fillets from three similar fish were subdivided into three chunks: 'tail,' 'middle' and 'head.' Each proximate analysis was replicated using left and right fillets. Results show small differences in the protein and moisture content of these sections.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland