Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effect of balanced solutions with different osmotic pressure on tomato plant
 
 
Titel: Effect of balanced solutions with different osmotic pressure on tomato plant
Auteur: Conde, M. P. Sanchez
Azuara, P.
Verschenen in: Journal of plant nutrition
Paginering: Jaargang 1 (1979) nr. 3 pagina's 295-307
Jaar: 1979
Inhoud: A study has been made of the effect of osmotic pressures (O.P.), 0.6, 2.0, 3.5 and 5.0 atm. produced by balanced nutritional solutions in tomato plants. With the maximum O.P. there is a 40% decrease, approximately, in the fresh weight. The increas ed O.P. also produces a decrease in the water content of the plant and an increase in the cation and anion content, not maintaining the ratios between ions, which produces an unbalance in the metabolism in order to increase the concentration of compounds which raise the internal O.P. of the plant.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland