Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 229 van 252 gevonden artikelen
 
 
  The Allyl Group for Protection in Carbohydrate Chemistry. 13. The N-Allylbenzylamino Group for Protection in the Amino-Sugar Series
 
 
Titel: The Allyl Group for Protection in Carbohydrate Chemistry. 13. The N-Allylbenzylamino Group for Protection in the Amino-Sugar Series
Auteur: Gigg, Roy
Conant, Robert
Verschenen in: Journal of carbohydrate chemistry
Paginering: Jaargang 1 (1982) nr. 3 pagina's 331-336
Jaar: 1982-01-01
Inhoud: Derivatives of 2-benzamido-2-deoxy-D-glucose can be converted2 in good yield, into the 2-N-allylbenzylamino derivatives via the 2-N-allylbenzamido derivatives. The N-allylbenzylamino group is a protected amino function which can be readily converted2 into the benzylamino and acylamino functions and we now show other uses for this protecting group in the chemistry of the amino-sugars.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 229 van 252 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland