Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 252 gevonden artikelen
 
 
  Maillard Polymers Derived from D-Glucose-1 and -6-14C, Glycine-1 and -2-14C, and C-1-, and Methyl-14C Methionine
 
 
Titel: Maillard Polymers Derived from D-Glucose-1 and -6-14C, Glycine-1 and -2-14C, and C-1-, and Methyl-14C Methionine
Auteur: Feather, Milton S.
Huang, Ru Duo
Verschenen in: Journal of carbohydrate chemistry
Paginering: Jaargang 4 (1985) nr. 3 pagina's 363-368
Jaar: 1985-09-01
Inhoud: Maillard polymers were prepared from D-glucose-1 and -6-14C, glycine-1 and -2-14C, as well as C-1 and methyl-14C methionine, and the activities of the isolated polymers measured as a function of time. In both cases, C-1 of the amino acids were incorporated at the lowest levels, with D-glucose carbon atoms at the highest levels. The data support the conclusions that carbon dioxide, produced during the Maillard reaction, arises from C-1 of the amino acids, but also suggests that other carbons of the amino acids may contribute as well.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 252 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland