Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 155 van 171 gevonden artikelen
 
 
  Technical enzymes for the liquefaction of white cabbage and sauerkraut
 
 
Titel: Technical enzymes for the liquefaction of white cabbage and sauerkraut
Auteur: Omran, H.
Buckenhuskes, H.
Zapp, B.
Gierschner, K.
Verschenen in: Food biotechnology
Paginering: Jaargang 3 (1989) nr. 1 pagina's 59-70
Jaar: 1989
Inhoud: Sauerkraut juice is produced in European and North American countries and consumed as an appetizing and digestive beverage. To evaluate new methods of sauerkraut juice production, it was interesting to test some available enzyme preparations for their potential to liquefy white cabbage and sauerkraut. The liquefying effect of the 20 preparations used was tested by measuring the decrease in viscosity using a modified Brabender-Amylograph. In general, the used technical enzyme preparations are more effectiv on sauerkraut (pH 3.8) than on white cabbage (pH 6.2). The reason of this might be that the most of the used enzymes are offered for fruit juice processing (pH 3.5-5.0).
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 155 van 171 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland