Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  FRUIT AND VEGETABLE POWDERS PRODUCTION TECHNOLOGY ON THE BASES OF SPRAY AND CONVECTIVE DRYING METHODS
 
 
Titel: FRUIT AND VEGETABLE POWDERS PRODUCTION TECHNOLOGY ON THE BASES OF SPRAY AND CONVECTIVE DRYING METHODS
Auteur: Dolinsky, A.
Maletskaya, K.
Snezhkin, Y.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 18 (2000) nr. 3 pagina's 747-758
Jaar: 2000-03-01
Inhoud: The peculiarities of fruit and vegetable powders production technology based on spray & convective drying methods are shown. The experimental data related to the drying kinetics of apple juice droplets as well as the production flow diagrams and the performance of a spray dryer intended for the treatment of hygroscopic pasty products are presented.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland