Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
 
  DETERMINATION OF MASS DIFFUSIVITY COEFFICIENT OF SWEET POTATO
 
 
Titel: DETERMINATION OF MASS DIFFUSIVITY COEFFICIENT OF SWEET POTATO
Auteur: Abalone, R.
Gaston, A.
Lara, M. A.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 18 (2000) nr. 10 pagina's 2273-2290
Jaar: 2000
Inhoud: Using Luikov's heat and mass transfer equations and a finite element formulation, the drying process of an anisotropic biological product (sweet potato) was investigated. The model was used to determine the coefficients of heat and mass transfer, the mass diffusivity normal and parallel to the fibers of sweet potato samples. These parameters were estimated by minimizing the deviation of experimental data and numerical predictions. Laboratory experiments with three different configurations were conducted to measure the temperature and moisture content of sweet potato samples during drying. Numerical simulation showed good agreement with the measured values.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland