Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 36 gevonden artikelen
 
 
  EFFECT OF DRYING METHODS ON PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY QUALITIES OF FUFU
 
 
Titel: EFFECT OF DRYING METHODS ON PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY QUALITIES OF FUFU
Auteur: Sanni, L. O.
Akingbala, J. O.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 18 (2000) nr. 1-2 pagina's 421-431
Jaar: 2000
Inhoud: Fufu was dried using rotary drier, cabinet drier and sun drying methods. The effects on the physical, chemical and sensory properties of fufu by the different drying methods were evaluated. The drying methods did not appreciably affect the yield, proximate composition or acidity of fufu, but affected pasting properties. Panellists (P < 0.05) rated the rotary dried fufu best.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland