Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Drying Control of Cured Sausages Through Online Measurement of Product Quality
 
 
Titel: Drying Control of Cured Sausages Through Online Measurement of Product Quality
Auteur: Munoz, I.
Comaposada, J.
Stawczyk, J.
Gou, P.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 25 (2007) nr. 11 pagina's 1809-1817
Jaar: 2007-11
Inhoud: An on-line fuzzy controller was proposed to control water activity during the drying of cured sausages. Drying was carried out in a pilot-plant dryer. This controller focused on keeping the water activity at the desired value by raising and lowering the relative humidity set point using estimations of water activity (aws) and changes in surface water activity (daws) as inputs. By keeping the water activity at the product surface above a given value, the product's quality is ensured. Results showed that the water activity was controlled successfully, and that the controller was able to respond quickly to any disturbances that occurred during the process.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland