Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Digestion in the crop of the fowl
 
 
Titel: Digestion in the crop of the fowl
Auteur: Bolton, W.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 6 (1965) nr. 2 pagina's 97-102
Jaar: 1965-04
Inhoud: Examination of the crop contents of fowls has shown that there is extensive hydrolysis of starch to sugar and that much of the sugar formed can be lost from the crop by absorption by the crop, the action of micro-organisms or leaching from the crop. When crop contents were incubated anaerobically, lactic and acetic acids and alcohol were produced. Examination post-mortem of crop contents from birds with “sour crops” indicated that, in addition to the formation of lactic and acetic acids, formic, propionic and butyric acids can also be formed.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland