Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The nutritional value of algae for poultry. Dried chlorella in layer diets
 
 
Titel: The nutritional value of algae for poultry. Dried chlorella in layer diets
Auteur: Lipstein, Bianka
Hurwitz, S.
Bornstein, S.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 21 (1980) nr. 1 pagina's 23-27
Jaar: 1980-01
Inhoud: 1. The nutritional value of a sample of algae meal, mainly Chlorella, was assessed in an experiment with laying hens. The algae meal was that described by Lipstein and Hurwitz (1980). 2. Diets formulated by linear programming contained up to 120 g algae meal/kg with supplementary DL-methionine. 3. There were no significant effects of dietary algae meal on egg output, food conversion or egg-shell quality. Thus algae meal at the concentrations tested can be a useful substitute for soyabean meal in diets for laying hens. 4. High concentrations of dietary algae meal caused a deep yellow yolk colour of acceptable appearance.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland