Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of storage time-temperature effects on sensory and hedonic attributes of frozen and deep-frozen chickens
 
 
Titel: Comparison of storage time-temperature effects on sensory and hedonic attributes of frozen and deep-frozen chickens
Auteur: Frijters, J. E. R.
Beumer-Stoffer, S. C. C.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 19 (1978) nr. 2 pagina's 225-232
Jaar: 1978-03
Inhoud: 1. Broilers were stored at -12±1°G and -18±1°C for nine periods of up to 24 and 36 months respectively and compared with birds stored at -43 ± 2°C. 2. There were negligible differences in preference between the experimental and reference grilled breast meats. 3. Odour preference differences for thawed, uncooked birds were significant after 1 month of storage at - 12 °C and after 9 months at - 18 °G. 4. In comparison with the reference birds the redness of frozen and thawed birds decreased more regularly during storage at - 12°C than at -18 °C. 5. Packaging the birds in Cryovac instead of in polythene resulted, in the raw birds, in a greater difference in surface redness. This redness decreased more rapidly during storage than that of birds packaged in polythene.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland