Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effects of rumen contents or fractions thereof on performance of broilers
 
 
Titel: Effects of rumen contents or fractions thereof on performance of broilers
Auteur: Emmanuel, B.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 19 (1978) nr. 1 pagina's 13-16
Jaar: 1978-01
Inhoud: 1. Whole rumen contents did not affect growth and food conversion when included in the diets of broilers (1 to 21 d). 2. The microbial and liquid fractions of rumen contents improved food conversion while the solid fraction (100 g/kg diet) decreased food conversion efficiency.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland