Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  The effect of storage temperature on the shelf-life of eviscerated air-chilled Turkeys
 
 
Titel: The effect of storage temperature on the shelf-life of eviscerated air-chilled Turkeys
Auteur: Barnes, Ella M.
Impey, C. S.
Geeson, J. D.
Buhagiar, R. W. M.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 19 (1978) nr. 1 pagina's 77-84
Jaar: 1978-01
Inhoud: 1. Eviscerated air-chilled turkeys (weighing about 5.5 kg) were stored in groups of 10 at temperatures between 5 and — 2 °C. Slight “off” odour was detected in an average time of 7.2 d at 5 °C, 13.9 d at 2 °C, 22.6 d at 0 °G and about 38 d at -2 °C. 2. The microbiological condition of the carcasses was determined initially and after storage at — 2 oC for 28, 35 and 42 d. It was found that, whilst pseudomonads (pigmented and non-pigmented) were present at 108/cm2 after 35 and 42-d storage, yeasts were also present at 107/cm2 and probably accounted for the unusual fusty “off” odours.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland