Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Influence of β -glucanase on feeding value of barley for poultry and moisture content of excreta
 
 
Titel: Influence of β -glucanase on feeding value of barley for poultry and moisture content of excreta
Auteur: Gohl, B.
Alden, S.
Elwinger, K.
Thomke, S.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 19 (1978) nr. 1 pagina's 41-47
Jaar: 1978-01
Inhoud: 1. The cause of the sticky droppings and poor performance that can occur when barley is fed to poultry was investigated. 2. The problems could be overcome by water-treatment of the barley or by addition of β-glucanase. 3. The problems appear to be caused by a viscous factor, which is hydrolysed by β-glucanase. Water-treatment allows hydrolysis by enzymes in the barley. 4. Heat-treatment of barley denatures hydrolytic enzymes and prevents reduction in viscosity.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland