Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Stability of abdominal fat and meat of broilers: Relative effects of vitamin E, butylated hydroxytoluene and ethoxyquin
 
 
Titel: Stability of abdominal fat and meat of broilers: Relative effects of vitamin E, butylated hydroxytoluene and ethoxyquin
Auteur: Bartov, I.
Bornstein, S.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 18 (1977) nr. 1 pagina's 59-68
Jaar: 1977-01
Inhoud: 1. α-Tocopheryl acetate (ATA) and ethoxyquin (EQ) markedly improved the stability of fat and meat of broilers fed on diets not supplemented with fat, while butylated hydroxytoluene (BHT) improved fat stability only. 2. The stability of carcass fat of broilers fed on diets supplemented with acidulated soyabean-oil soapstock was improved by all three anti-oxidants, but BHT and EQ were more effective than ATA. Meat stability was improved only by EQ. 3. The relationship between dietary EQ concentrations and the stability of carcass fat was logarithmic, whereas with that of thigh meat it was linear, irrespective of the degree of saturation of the carcass fat.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland